Home

Welkom op onze website.

 

Leuk dat u interesse hebt in onze minicamping.

Helaas kunnen we u momenteel niet welkom heten op de camping zelf.Vanwege de hernieuwde Corona uitbraak hebben wij besloten onze camping voor de rest van dit seizoen te sluiten.Hopelijk kunnen we dat volgend seizoen weer wel.

Omdat wij zelf inmiddels allebei van ons pensioen genieten ,willen we wat meer tijd om zelf ook eens wat meer in het vakantie seizoen weg te gaan,nu we dat nog goed kunnen.Vanaf 1 april 2021 is het dus verstandig om eerst even telefonisch te informeren of we open zijn.Als we gewoon thuis zijn bent u welkom. 

 

U kunt bij ons comfortabel kamperen op het landelijk en knus gelegen kampeerterrein. Wij zijn gelegen in Noord-Brabant tegen de grens van België en de provincie Limburg.

 

In de boomgaard

De plaatsen zijn ruim en er zijn plaatsen in de zon en onder de bomen. Bij iedere plaats kunt u gebruik maken van elektriciteit.

De boomgaard waarin de camping is gelegen is een onderdeel van een mooi aangelegde tuin met vijvers voor de schildpadden. Verder zijn er ook kippen en een koppel loopeenden die vrij rondlopen op het terrein